√ املت √√√

سرگرمی تفریحی شاد

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات


درست کردن سس مایونز در ۴ دقیقه

مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع : ۳ فنجان سر خالی
سرکه و اب لیمو باهم : ۱فنجان
نمک و فلفل (در صورت امکان اگر فلفل سفید باشد بهتر است) به میزان لازم
ادویه و زیره : مقداری
شکر : ۲ قاشق غذا خوری
وسیله مورد نیاز ...مخلوط کن و یک عدد ساعت

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و نمک و فلفل و ادویه و زیره داخل مخلوط کن می ریزیم..و از روی ساعت

یک دقیقه می زنیم ...

بعد یک فنجان از روغن مایع را با یک سوم از فنجان آب لیمو و سرکه داخل مخلوط می ریزیم و دوباره

یک دقیقه دیگر می زنیم..و به همین ترتیب تا کل مواد در ۴ دقیقه تمام شود ...

نکته مهم :بین هر بار که مواد را اضافه می کنیم و یک دقیقه می زنیم نباید بیش از چند ثانیه وقفه بیفتد

(فقط در حدی که مواد داخل مخلوط کن ریخته شود) زیرا در آن صورت سس بریده می شود

این مقدار یک شیشه ی بزرگ سس مایونز می دهد

ضمنا در صورت تمایل می توان به مواد بالا مقداری خردل نیز اضافه نمود 


ادامه مطلب
نويسنده: reza تاريخ: شنبه 12 مرداد 1392برچسب:, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

سوپ مرغ

مواد لازم :
گوشت مرغ=چند تکه
نمک و فلفل =به میزان لازم
کره= 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده =یک فنجان
کرفس به همراه برگهای آن =¾ فنجان
هویج خرد شده =نصف فنجان
آرد= ¼ فنجان
شیر =دو فنجان
خامه= دو قاشق غذاخوری

طرز تهيه :
در ابتدا مرغ ها را به وسیله نمک و فلفل طعم دار کنید و در فر قرار بدهید تا کاملا مرغ بپزد، بعد از برشته شدن گوشت، آن را ریش ریش نمایید.
در همین حین که مرغ در حال آماده شدن است، کره را درون قابلمه ذوب کنید،هویج و پیاز را اضافه کرده و در حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید.سپس ساقه های کرفس با برگهایش که کاملا خرد شده اند را مخلوط نمایید.
آرد را به ترکیب اضافه نمایید و کاملا مطمئن شوید که آرد کاملا با مواد ترکیب شده و هیچ اثری از گلوله شدن آن وجود ندارد.
شیر را به مخلوط اضافه کنید. شعله حرارت را کم کرده تا کاملا مواد سوپ با شیر بپزند.سپس مرغ های ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید و سه دقیقه صبر کنید تا مرغ با مواد سوپ کاملا پخته شود.

سوپ شما آماده شده است . 


ادامه مطلب
نويسنده: reza تاريخ: شنبه 12 مرداد 1392برچسب:, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

فرنی (مخصوص افطار )

مواد لازم :

آرد برنج: نصف پیمانه
شکر: نصف پیمانه
شیر: 4 پیمانه
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: به میزان دلخواه برای تزئین

شاید خیلی ها درست کردن فیرینی رو بلد باشن. خب البته کار سختی هم نیست. یه دسر خوشمزه اس که خیلی راحت و سریع درست می شه. ولی من فکر کردم به مناسبت ماه مبارک رمضان دستور این دسر رو براتون بنویسم، چون به نظرم فیرینی هم به صورت گرم و هم به صورت سرد واسه افطار خیلی می چسبه. به خصوص به صورت گرم که برای باز کردن روزه با یه غذای گرم و نرم و سبک برای معده بسیار مفیده. امیدوارم دوست داشته باشین.

طرز تهیه:
ابتدا آرد برنج و شکر رو خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد کمی از شیر رو به اون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا آرد گلوله گلوله نشه و به صورت مایع خمیری شکل در بیاد و یکنواخت شه. بعد بقیه شیر رو آروم آروم بهش اضافه می کنیم و همزمان مرتب هم میزنیم تا ته نشین نشه. کمی گلاب برای عطرش به اون اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط مرتب هم میزنیم تا شیر جوش بیاد و کم کم قل بزنه. 
توجه:
بعد از قل زدن مواد هرچی بیشتر روی حرارت بمونه و هم بزنیمش فیرینی غلیظ تر و سفت تر میشه. از همون لحظه جوش اومدن فیرینی آماده اس. منتها به سلیقه خودتون بستگی داره که بذارید سفت تر و غلیظ تر بشه یا رقیق تر برش دارید. اینو هم بدونید که وقتی فیرینی خنک میشه باز هم سفت تر میشه. پس در میزان غلظت اینو در نظر بگیرید. حالا میتونید فیرینی رو تو ظرف بریزید و روشو با دارچین یا مغز پسته یا هر چیز دیگه که دوست داشتید تزئین کنید. 
اینو هم بگم که فیرینی با یه کم مربای آلبالو هم خیلی خوشمزه میشه. اگه خواستید برای تزئین از کمی مربای آلبالو استفاده کنید می تونید شکر فیرینی تونو کمتر بریزید تا شیرینی اون دلتونو نزنه.

همچنین این دسر این قابلیت رو داره که با طعم های مختلف درستش کنید. مثلا 

 


ادامه مطلب
نويسنده: reza تاريخ: شنبه 12 مرداد 1392برچسب:, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

کوکو سبزی

موادلازم:
سبزی کوکو ( ۳۰۰ گرم ) ** 
تخم مرغ ( ۳عدد ) ** 
زرشک ( ۳ قاشق غذاخوری )
گردوی خرد شده ( ۳ قاشق غذاخوری ) ** 
پیاز ( ۱ عدد متوسط ) **
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم **
سبزی کوکو: جعفری - گشنیز - تره - شوید - کمی شنبلیله
طرزتهیه:
سبزی را پاک کرده و خوب می شوریم و خرد میکنیم.

نکته: برای شستن سبزی از مایه ظرفشویی استفاده نکنید چون ممکنه سبب مسمومیت بشه!!

ریختن کمی نمک در آبی که سبزی را در آن خیس کرده ایم بهترین ضدعفونی کننده ی سبزیه!!

نکته: اگه از سبزی فریز شده استفاده میکنید بهتر است ابتدا کمی سبزی تفت داده شود!!

پیاز را در سبزی رنده کرده و زرشک و گردو و ادویه ها را به آن اضافه میکنیم!!!

نکته: زرشک را در آبکش ریخته و آبکش را در کاسه ی آب قرار میدهیم تا شن ریزه های زرشک 

در آب ته نشین شود!!

تخم مرغ ها را در مواد شکسته و خوب هم می زنیم .

ماهیتابه را داغ کرده و روغن میریزیم و مواد کوکو را در مرکز ماهیتابه ریخته و با قاشق در سطح 

ماهیتابه پخش و هموار میکنیم. درب آن را گذاشته و به سبزی فرصت پخت می دهیم.

وقتی یک طرف آن سرخ شد کوکو را برمیگردانیم تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.

کوکو را در ظرف مناسب کشیده و به سلیقه ی خود با خیار و گوجه تزیین می کنیم.

طعم کوکو سبزی با خیار و گوجه بی نظیر است


ادامه مطلب
نويسنده: reza تاريخ: شنبه 12 مرداد 1392برچسب:, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

خورش قیمه ی مشهدی

مواد لازم:
گوشت خورشتی:400 تا 500 گرم
لپه:یک لیوان یعنی تقریبا 225 تا 250 گرم
روغن مایع سرخ کردنی :نصف پیمانه
پیاز خلال شده :250 تا 300 گرم
لیمو عمانی :5 عدد
زرد چوبه :یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه سایید شده:یک قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی : دو ونیم قاشق غذا خوری
محلول زعفران :نصف پیمانه
پودرجوز هندی:یک قاشق چایخوری
زنجفیل:نصف قاشق چایخوری
هل سبز ساییده شده:نصف قاشق چایخوری
دارچین :یک قاشق چایخوری
گلاب :یک چهارم پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا پیاز ها را با روغن سرخ می کنیم وقتی پیاز ها تقریبا طلایی شد ، گوشت های خرد شده را نیز به آن اضافه کرده وسرخ می کنیم سپس تمام ادویه جات را غیر از هل ومحلول زعفران وگلاب ،اضافه کرده وبا مواد سرخ می کنیم سپس رب را نیز به مواد اضافه کرده وسرخ می کنیم لپه هایی که از قبل پخته ایم را به مواد اضافه کرده سپس روی مواد به اندازه ای که آب روی مواد را بگیرد ،آب می ریزیم وروی شعله پخش کن می گذاریم تا دو سه ساعتی قیمه با حرارت خیلی ملایم بپزد وبه اصطلاح جا بیفتد و بالاخره مغز لیموعمانی ( پودر لیمو)را به خورشت اضافه می کنیم .قبل از سروکردن قیمه درصورت تمایل گلاب و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم .روی قیمه را با خلال سیب زمینی تزیین می کنیم.

 

 


ادامه مطلب
نويسنده: reza تاريخ: شنبه 12 مرداد 1392برچسب:, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

تارت هلو

 

مواد لازم

آرد : 175 گرم
كره ي سرد خرد كرده : 120 گرم
نمك : 1پينچ
شكر : 30 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
مواد لازم مياني :
هلوي كمپوت كرده :6 عدد درسته
دارچين آسياب كرده : يك دوم قاشق چايخوري
مارمالاد زردآلو : 3 قاشق سوپخوري
آب كمپوت هلو : يك چهارم پيمانه (60 ميلي ليتر)
طرز تهیه:

آرد را در كاسه اي الك كنيد ، كره را بيفزائيد و با نوك انگشتان ، با آرد مخلوط سازيد .آن گاه نمك ، شكر و تخم مرغ را اضافه و مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد .بعد خمير رادر كيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت تقريبي 30 دقيقه ، در يخچال نگه داريد . سپس خمير را روي سطح آردپاشي شده ، با وردنه باز كنيد تا قطرش 35 سانتيمتر شود. بعد خمير را از اطراف به طرف داخل جمع كنيد تا قطرش به 25 سانتيمتر كاهش يابد. حالا لبه ي خمير را با دست مرتب كنيد و آن را روي كاغذ روغني درون سيني منتقل سازيد .اكنون اطراف خمير را به شكل گل هفت پر شكل دهيد و ان را به مدت 20 دقيقه ، در يخچالي بگذاريد . آن گاه خمير را در فر گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 25 دقيقه بپزيد . سپس آن را روي پنجره ي سيمي قرار دهيد تا كاملا خنك شود. اكنون تارت را با مواد مياني پر كنيد و 8 نيمه هلوي باقيمانده را ، به شكل زيبائي روي آن بچينيد . حالا باقيمانده مارمالاد زردآلو را روي هلو بماليد و تارت را به مدت 3 ساعت ، در يخچال نگه داريد تا آماده ي مصرف شود.اينك تارت هلو رابراي پذيرائي ، در ظرف زيبائي بگذاريد.
روش تهيه ي مواد مياني :
هلوها را از وسط نصف كنيد و 8 عدد از انها را كنار بگذاريد . آن گاه 4 نصفه ي باقيمانده از هلوها را كاملا خرد كنيد ودر ظرف مناسبي بريزيد . دارچين ، يك قاشق سوپخوري از مارمالاد و آب كمپوت را به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد تا مخلوط بجوشد و كمي غليظ شود. حالا ظرف را از روي اجاق برداريد و پس از خنك شدن مصرف كنيد.


ادامه مطلب
نويسنده: reza تاريخ: شنبه 12 مرداد 1392برچسب:, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

پیتزا

 

مواد اولیه :


 

 

 

 

روغن زيتون                                          نصف پيمانه

  شير گرم يا آب                                              يك پيمانه

 زرده تخم‌مرغ                                        دو عدد

 شكر                                       دو قاشق غذاخوري

 نمك                                     يك و نيم قاشق غذاخوري

خمير ترش فوري                           يك قاشق سوپخوري

 آرد سفيد                                                     500 گرم

بهبوددهنده                                   نصف قاشق چايخوري

 

مواد لازم براي رويه

اسپاگتي سبوسدار                                                    50 گرم

 ژامبون خرد شده                                    1/3پيمانه

 پياز خرد شده                    سه قاشق سوپخوري

 قارچ تفت داده شده                  نصف پيمانه

فلفل دلمه‌اي خرد شده          سه قاشق سوپخوري

 پاستا شل (گوش ماهي)                  60 گرم

 ذرت پخته                        يك قاشق سوپخوري

 سس مايونز                          دو قاشق سوپخوري

 سوسيس كوكتل                               يك عدد

پاستا  پنه                                                                       يك پيمانه

 خامه                                            يك قاشق سوپخوري

 گوشت چرخ‌كرده                                    پيمانه

آويشن، نمك، فلفل، روغن                 به ميزان لازم

 سس گوجه فرنگي                            نصف پيمانه

پنيرموتزارلا يا پيتزا رنده شده                  150 گرم

 

طرز تهيه خمير

آرد را داخل ظرف گودي ريخته و داخل آن، نمك، مايه خمير و بهبوددهنده پاشيده و كاملا مخلوط مي‌كنيم. وسط آرد را گود كرده آن‌گاه شير، شكر، زرده تخم‌مرغ و روغن زيتون را مخلوط كرده و اين مواد را به همراه پنير رنده شده (پنير در صورت تمايل) وسط آرد ريخته و آرد را با مواد مخلوط مي‌كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبد، ولي بهتر است خمير كمي چسبندگي داشته باشد. خمير را به مدت يك ربع ورز داده تا خمير سبك شود، سپس مي‌‌گذاريم در حدود 30 دقيقه بماند تا ور آمده و خمير دو برابر شود، پس از اين باز هم خمير را پنج دقيقه ورز داده و به كمك وردنه روي سطح آرد پاشي شده به صورت دايره پهن مي‌كنيم .

 

طرز تهيه مواد رويه پيتزا

پاستاها را به طور جدا گانه در آبجوش ريخته تا پخته شود، سپس آبكش مي‌كنيم. يك قاشق از پياز را در تابه‌اي با كمي روغن تفت داده تا سبك و شيشه‌اي شود، دو قاشق از فلفل دلمه‌اي و ذرت را اضافه كرده، سپس كوكتل را به صورت حلقه‌اي خرد كرده و تفت مي‌‌دهيم تا كمي رنگ كوكتل طلايي شود. سپس اسپاگتي پخته، خامه، نمك، فلفل و آويشن را افزوده، حرارت را خاموش كرده و مواد را خوب مخلوط مي‌نماييم.

در تابه‌اي ديگر يك قاشق از پياز را با كمي روغن تفت مي‌دهيم، ژامبون و قارچ را افزوده، پس از كمي تفت دادن مايونز، پاستا شل، نمك، فلفل و آويشن را افزوده، حرارت را خاموش كرده و مواد را خوب مخلوط مي‌كنيم.

در تابه‌اي ديگر باقي‌مانده پياز را با روغن تفت داده، گوشت چرخ‌كرده را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه مي‌‌دهيم، تا آب گوشت كشيده و در روغن سرخ شود. باقي فلفل دلمه‌اي‌ها را به مواد گوشتي افزوده و با يك قاشق سس گوجه‌فرنگي مخلوط مي‌كنيم. پاستا پنه پخته، نمك، فلفل و آويشن را افزوده حرارت را خاموش كرده و مواد را خوب مخلوط مي‌‌نماييم.

فر را با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد روشن كرده و سيني فر را چرب مي‌كنيم. خمير دايره شكل را با چاقو يا رولت بر، بريده و به سه قسمت تقسيم مي‌نماييم. پس از آن خمير‌ها را به سيني فر منتقل مي‌‌كنيم حالا روي هر سه قسمت را سس گوجه‌فرنگي ماليده و روي آن كمي پنير مي‌پاشيم، سپس روي هر قسمت به صورت جداگانه از مخلوط پاستا‌هاي آماده ريخته، اطراف آن را جمع كرده و روي مخلوط‌ها را با پنير مي‌پوشانيم. سيني را در فر به مدت 20 دقيقه يا تا زماني كه پنير آب شده و كمي روي آن طلايي شود، قرار مي‌دهيم.

نكته:

با اين مواد حدود نيم كيلو خمير به دست مي‌آيد.


ادامه مطلب
نويسنده: reza تاريخ: دو شنبه 7 مرداد 1392برچسب:, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

هیچ وقت زود قضاوت نکن

 ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﭘﺴﺮ25ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺵ ﺩﺭ ﻗﻄﺎﺭ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ.ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ،ﻗﻄﺎﺭ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺣﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩ.ﺑﻪ ﻣﺤﺾ ﺷﺮﻭﻉ ﺣﺮﮐﺖ ﻗﻄﺎﺭ ﭘﺴﺮ25ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﻮﺭ ﻭ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﺷﺪ.ﺩﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺮﮐﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻟﺬﺕ ﻟﻤﺲ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ،ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ:ﭘﺪﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﻫﺎ ﺣﺮﮐﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻦ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﭘﺴﺮﺵ ﺭﺍ ﺗﺤﺴﯿﻦ ﮐﺮﺩ. ﮐﻨﺎﺭ ﻣﺮﺩ ﺟﻮﺍﻥ ﺯﻭﺝ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯼ ﭘﺪﺭ ﻭ ﭘﺴﺮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺷﻨﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﭘﺴﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﮐﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﯾﮏ ﮐﻮﺩﮎ5ﺳﺎﻟﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ،ﻣﺘﻌﺠﺐ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ.ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺟﻮﺍﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ: ﭘﺪﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ،ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ،ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻭ ﺍﺑﺮﻫﺎ ﺑﺎ ﻗﻄﺎﺭ ﺣﺮﮐﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﺯﻭﺝ ﺟﻮﺍﻥ ﭘﺴﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻟﺴﻮﺯﯼ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ.ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪ. ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺭﻭﯼ ﺩﺳﺖ ﭘﺴﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﭼﮑﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﺬﺕ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻟﻤﺲ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ:ﭘﺪﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ.ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺭﺩ.ﺁﺏ ﺭﻭﯼ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﭼﮑﯿﺪ. ﺯﻭﺝ ﺟﻮﺍﻥ ﺩﯾﮕﺮ ﻃﺎﻗﺖ ﻧﯿﺎﻭﺭﺩﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻦ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ:ﭼﺮﺍ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺪﺍﻭﺍﯼ ﭘﺴﺮﺗﺎﻥ ﺑﻪ ﭘﺰﺷﮏ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﺪ؟ ﻣﺮﺩ ﻣﺴﻦ ﮔﻔﺖ:ﻣﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﺍﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﯾﻢ.ﺍﻣﺮﻭﺯ ﭘﺴﺮﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺒﯿﻨﺪ...


ادامه مطلب
نويسنده: reza تاريخ: دو شنبه 7 مرداد 1392برچسب:, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ

سلام به همه دوستای خوبم من رضا هستم 22 سالمه بچه تهران مدیر وبلاگ املت چرا این اسم انتخاب کردم ؟خواب به خاطره اینکه خواستم وبم با بقیه وب ها فرق بکنه و همینطور خاص هم باشه..............دوستان لطفا نظر یادتون نره ههههههههههه چون من به نظراتتون احتیاج دارم خوشحال میشم با هم تبادل لینک داشته باشیم ما را با نام √ املت √√√ لینک کنید بعد به ما بگیید ما شما را با چه نامی لینک کنیم اینم ایمیلم omlet80@yahoo.com باتشکر

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to omlet.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com